Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın Kapısı aldatmaırken ilgi etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası altında bizim cepheımızdan üretilen kapılar kabilinden nitelikli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Iye oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan acil çıkış bapları, üretim sürecinde kazandıkları dayanıklılık ile teamüllevlerini yerine getirmektedir. Yangına karşı dayanıklılık özelliği ile ölçünlü baplardan ayrılmasının taliı esna son derece farklı bedel skalasına sahiptir.

Sonunda imalattan kullanıma denli güzeşte sürecin sonucunda insanları esenlıklı şekilde zemine isal amacına ulaşılmış olur.

Montaj: Yangın bapsı, harbi şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, kompetan bir grup aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın merdiveni baplarının ve diğer birmebzul yangınla savaş ekipmanının ne kullanılacağını öğrenmek, bir yangına nasıl yaklaşılacağını öğrenmek önemlidir. Mezun itfaiyeden arkalama hileınabildiği kadar AFAD yetkilileri yangın tatbikatı eğitimi de verebilmektedir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu kapılar haricen açılamaz. Bu mevki arakçılık vakalarının önlenmesini esenlar.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız yıkılmaz olduğu derece, şık bir görünüm katkısızlayabilmek sinein kullanılacağı mekana bakarak de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın simultane kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Biraşkın firma ve şirkete bu alanda bakım veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve güç güvenliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam hamiş almaktadır. 

3-) Yangın merdivenini sahanlığı genişlik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının hoşgörülüliğinden az olmamalıdır.

Yangın kapılarının kullanıldığı hane ve iş yerlerinde 50 kişiden bir araba âdem evetşıyor ise yangın bapsı gidiş cihetüne muhik açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın kapkaloriın (acil çıkış kapısının) anayasa amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide bünyelmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir taşlıkndaki tütün, yangın, gaz yağı vs. kadar durumlarda bir anlamda izolasyon sağlayarak bu olumsuz koşulların başka katlara geçişini kösteklemek veya kabil olduğu kadar geciktirmektir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda sınırlı bir müddet ısı ve alev intikaline direnebilecek Yangın Kapıları istanbul Yanggın kapısı fiyatları kullanılır.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin doğru dürüst şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın merdivenleri yangın ile yan yana baskın ve hareket üzere öteki katıksız afetlerdede kullanılabilir olması nedeniyle inceden inceye korunmalıdır.

Report this wiki page